Binnen onze vereniging zijn een aantal subclubs actief. Hieronder vind je het overzicht daarvan.

In onze nieuwsbrieven vind je nadere informatie over de programma's van de subclubs. Daar tref je ook verslagen aan van ondernomen activiteiten.

Om lid te worden van een of meerdere subclubs dient men lid te zijn van Vrouwen Centraal.

 

De subclubs

 Luisteren naar muziek

De activiteiten van de Muziekclub o.l.v. Henny Wewer zijn gestopt.

Heb je als lid interesse om deze club nieuw leven in te blazen? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

 

Leesclub 1

Organisatie: Marja Siebesma, tel: 0493-492989 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individueel wordt een boek gelezen, waarna dit gezamenlijk onder begeleiding van een oud-docent, wordt besproken.

 

Leesclub 2

Organisatie: Toos Maas tel. 0493-490654 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individueel wordt een boek gelezen, waarna dit gezamenlijk onder begeleiding van een oud-docent, wordt besproken.

 

Museumclub 1

Organisatie: Marja Siebesma, tel. 0493-492989 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdere keren per jaar wordt met een groep dames van de vereniging een bezoek gebracht aan diverse musea.

 

Museumclub 2

Organisatie: Ria Maas, tel. 0493-479667 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdere keren per jaar wordt met een groep dames van de vereniging een bezoek gebracht aan diverse musea.

 

Museumclub 3

Organisatie: Anneke van Zanten, tel. 0493-473859, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marlie Lossie, 0493-440057, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdere keren per jaar wordt met een groep dames van de vereniging een bezoek gebracht aan een museum of b.v. een architectuurwandeling gemaakt.

De rondleidingen en rondwandelingen maken we bijna altijd onder begeleiding van een gids.

 

Museumclub 4

Organisatie: Will Annink, tel. 0493-495024, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Marianne Geerts 0493-696907 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Willy Grondhuis 06 55877249 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of José Trienekens 06 44455010 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5 á 6 Keer per jaar wordt met een groep dames van de vereniging een bezoek gebracht aan diverse musea. Waar mogelijk met rondleidingen onder begeleiding van een gids.

 

Creaclub

Organisatie: Marlie Lossie 0493-440057 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eind januari 2020 zijn we o.l.v. Helma Hijink begonnen met de eerste activiteiten van onze Creaclub.

We organiseren creatieve workshops op allerlei gebied.

 

Zondagclub

Organisatie: Ricky Muhren 0493-491398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De zondag(middag)club is een eet-club geworden. We gaan iedere 3de. zondag van de maand om 18.00 uur uit eten in een van de restaurants in Someren.

De leden worden via de app op de hoogte gehouden.

 

   Copyright: Vrouwen Centraal