Binnen onze vereniging zijn een aantal subclubs actief. Hieronder vind je het overzicht daarvan.

In onze nieuwsbrieven vind je nadere informatie over de programma's van de subclubs. Daar tref je ook verslagen aan van ondernomen activiteiten.

Om lid te worden van een of meerdere subclubs dient men lid te zijn van Vrouwen Centraal.

Introducés zijn welkom tenzij anders vermeld.

De kosten van deelname voor een introducé bedragen € 5,00 tenzij anders vermeld.

 

De subclubs

 

Meer genieten van muziek

Organisatie: Henny Wewer, tel: 0493-491983 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een ervaren muziekdocente geeft op een plezierige manier uitleg over verschillende muziekstijlen, waardoor men er nog meer van kan genieten.

 

Leesclub 1

Organisatie: Marja Siebesma, tel: 0493-492989 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individueel wordt een boek gelezen, waarna dit gezamenlijk, onder begeleiding van een oud-docent, wordt besproken.

Op dit moment is er een ledenstop.

 

Leesclub 2

Organisatie: Toos Maas tel. 0493-490654 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De 2e. leesclub start op dinsdag 12 september om 13.30 uur bij Hotel Centraal.

Individueel wordt een boek gelezen, waarna dit gezamenlijk, onder begeleiding van een oud-docent, wordt besproken.

 

Museumclub I

Organisatie: Marja Siebesma, tel: 0493-492989 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdere keren per jaar wordt met een groep dames van de vereniging een bezoek gebracht aan diverse musea.

 

Museumclub II

Organisatie: Ria Maas, tel: 0493-479667 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdere keren per jaar wordt, eveneens met een groep dames van de vereniging, een bezoek gebracht aan diverse musea.

 

Kunst-Museumclub III

Organisatie: Anneke van Zanten, tel.nr. 0493-473859, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marlie Lossie, 0493-440057, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdere keren per jaar wordt met een groep dames van de vereniging en onder begeleiding van kunstkenner Peter Huijsmans, een bezoek gebracht aan een museum of b.v. een architectuurwandeling gemaakt. Ook worden door Kunst-museumclub III kunstlezingen verzorgd die worden gepresenteerd door Peter Huijsmans.

 

Zondagmiddagclub

Organisatie: Rietje Walder, tel. 492539 of walderstoffels@hetnet

De zondagmiddagclub is een eet-club geworden. We gaan iedere 3de. zondag van de maand om 18.00 uur uit eten in een van de restaurants in Someren.